Amcar Gjøvik

gacc@gacc.no

Treffliste 2024
 
Vi tar mer og mer i bruk klubbverktøyet "StyreWeb" som AMCAR generøst tilbyr gratis til medlemsklubbene. Medlemsregister og regnskap har siden 2019 blitt ført inn der. Vi bruker Styreweb som dokumentarkiv for årsmøter og styremøter. Har du, som er medlem i klubben, en e-post-adresse du kan sende til oss, så kan vi gi deg tilgang til kortreist klubbinfo direkte i appen Gnist
 
Gnist kan brukes på pc, nettbrett og på mobil. På Gnist vil du se en kalender med klubbens aktiviteter, som hele tiden skal være ajour. På Gnist er det et kjøretøyregister for klubbens medlemmer, hvor du kan føre inn dine kjøretøy med bilder og info. Kjøretøyregisteret er kun synlig for klubbens medlemmer. Går du til menyvalget Intranet vil du se artikler fra lokalavisa og fra Amcar om klubben og medlemmer, dette er også en lukket side kun for klubbens medlemmer.
 
Gnist vil du også finne en elektronisk versjon av medlemskortet ditt.
 
Vi bruker StyreWeb for utsending av sms, det koster oss litt mer, men sms-listene er enkle å oppdatere og da vet vi at kun betalende medlemmer får sms. Avsender til sms-ene er "AMCARGjovik".

Hilsen Styret.