Amcar Gjøvik

gacc@gacc.no

Heading Treffliste 2021
 
2022

Hei alle sammen, etter regjeringens pressekonferanse torsdag så tar vi sjansen på å åpne opp kiosken og klubbkvelder. Fom søndag 16/1 er vi gang igjen. Det blir meter, utvortes sprit og registrering av hvem som kommer. Vi gleder oss til å treffes over en kaffe og en cola oppi klubben!
Mvh Styret 

Noen bilder fra "eu-kontrollen" vår den 23. mai. Ganske interessant å følge med på som flue på veggen, og noen spente bileiere. Takk til Ivar og Jon Terje som gjennomførte sjekken og sørget for at bilene slappe ned igjen sikrere enn da de kom.

Teknisk sjekk
Torsdag 23. mai inviterte vi de som har gammel nok bil til at den er unntatt "EU-kontroll" til en teknisk sjekk. Vi gjør dette som en reaksjon i forhold til ulykken ved Rjukan i fjor. Statens Havarikomisjon for Transport (SHT) har ikke avsluttet undersøkelsene av ulykken enda, men har funnet avvik bl.a. på bremsebelegg og bremsevæske. Les det siste om undersøkelsen her: https://www.aibn.no/Veitrafikk/Undersokelser/18-760

Amcar Gjøvik oppfordrer alle med eldre kjøretøy uten krav om periodisk kontroll om å lage sin egen kalender med regelmessig ettersyn.